Photobooth huren Ommen

Maak je feest compleet met onze Selfiekist photobooth!
Leuke entertainment voor jong en oud voor op je bruiloft, (bedrijfs)feest of evenement. Op deze manier maak je elk feestje onvergetelijk.
Wat is een photobooth?
De gasten kunnen een foto van zichzelf maken en direct als bedankje of aandenken mee naar huis nemen. Onze photobooth(s) zijn uitgerust met een professionele camera voor de beste foto’s en beschikken beide over een professionele flitsers.

Gepersonaliseerde fotostrip
Het fotokader – hetgeen om de foto – wordt altijd gepersonaliseerd naar aanleiding van de wensen. Het kader kan in dezelfde stijl als de trouwkaart, huisstijl of uitnodiging.

Gratis setje fotoprops
Zin om een grappige foto’s te maken met vrienden, familie of collega’s? Wij leveren bij de photobooth een gratis setje met fotoprops.

Na genieten
Als huurder van de photobooth ontvang je altijd achteraf alle foto’s digitaal, zodat je altijd een herinnering hebt en na kunt blijven genieten.
Meer weten over onze photobooth(s) en beschikbaarheid? Kijk dan op deze pagina

 

Photobooth reserveren

Iets te vieren? Maak je feest compleet met onze Selfiekist photoboot! Leuke entertainment voor jong en oud voor op je bruiloft, (bedrijfs)feest of evenement. Op deze manier maak je elk feestje onvergetelijk.

Photobooth reserveren