Bruidsfotografie

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Er moet van alles geregeld worden; trouwringen, trouwjurk en trouwpak, bloemen, feestlocatie, uitnodigingen… Zijn jullie al in gesprek met de ceremoniemeester? Oh en zo’n trouwdag, daar hoort natuurlijk een mooie bruidsreportage bij! Deze verzorg ik graag voor jullie. Spontane, unieke en pakkende foto’s, dat is wat je van mij mag verwachten. Vooraf maken we eerst kennis, waarbij we ter voorbereiding de planning en locatie bespreken, zodat het op de betreffende dag allemaal vloeiend verloopt. Ook kan ik op basis van dit gesprek bepalen hoeveel uur fotografie er nodig is.
Na afloop selecteer en bewerk ik de foto’s voor het album dat jullie gekozen hebben. Binnen een week ontvangen jullie een eerste digitale preview. Vervolgens ga ik met het reportagealbum aan de slag. Voordat het gedrukt wordt, ontvang je het eerst digitaal ter goedkeuring.
Maar zover is het nog niet! Bekijk eerst de foto’s op deze website maar eens. En als jullie enthousiast zijn over mijn stijl van fotograferen, neem dan vooral contact met me op.

Pre-Wedding shoot

Ook is het mogelijk om een pre-weddig shoot te boeken. Deze shoot zal geheel in de stijl waarin ik mijn bruidsfotografie ook maak.
Deze shoot is voor elkaar gemaakt en word ook wel als love shoot gezien. Dit betekend dat jullie voor de bruiloft alvast kunnen wennen aan de camera en mij als trouwfotograaf.
Deze foto’s zijn ook te gebruiken als aankondiging voor jullie huwelijk.
Boeken jullie een bruidsreportage, dan krijgen jullie korting op deze shoot.
De kosten voor een Loveshoot bedragen €250,-

Tarieven bruidsfotografie

Er is al een bruidsreportage te boeken voor €1350,- Bekijk de mogelijkheden en verschillende pakketten om te kijken wat bij jullie past. Bij elke pakket is een trouwalbum inbegrepen inclusief een online gallery en bestanden digitaal geleverd. Neem gerust contact op voor meer informatie en het maken van een kennismakingsgesprek.

Tarieven bruidsfotografie

Blog