Afscheidsfotografie

Een uitvaart is een ingrijpende gebeurtenis, die vaak in een roes beleefd wordt. Terwijl de wereld stil lijkt te staan door je verdriet, moet er ineens heel veel in korte tijd geregeld worden.
Is de begrafenis of crematie eenmaal achter de rug, dan hebben veel mensen behoefte terug te gaan naar de dag waarop deze plaatsvond; wie waren er eigenlijk allemaal om afscheid te nemen en hoe zag hun dag eruit?
Als afscheidsfotograaf beantwoord ik deze behoefte met een waardige fotoreportage, met foto’s van bijvoorbeeld de kist, de bloemen, de genodigden, de rouwstoet en de ceremonie. Zo kunt u herinneringen terughalen wanneer u dat wilt.
Neem gerust contact op als u een uitvaartreportage overweegt.

Wanneer ik u van dienst mag zijn met een fotoreportage van een uitvaart, neem ik allereerst contact met u op voor een voorbespreking, om een zo goed mogelijk beeld te vormen van de overledene en de situatie. Daarnaast bespreken we de praktische gang van zaken en uw wensen; wat moet er in beeld en wat zeker niet,
moet ik als fotograaf op de achtergrond blijven of mag ik de ceremonie frontaal vastleggen, dergelijke zaken leggen we vast.
Met deze informatie kan ik op de dag van de uitvaart zelfstandig mijn werk doen, zodat u zich op de ceremonie en de gasten kunt concentreren.
Nadien zullen de foto’s in het album verwerkt worden. Na goedkeuring wordt het album tenslotte vervaardigd.

 

Tarieven afscheidsfotografie

Een afscheidsreportage begint bij 3 uur fotografie inclusief 20x20 album voor €650,-

Tarieven afscheidsfotografie

Contact

Wilt u direct een afspraak ?
Neem dan contact op.

T 0523-336010 Maak een afspraak