Fotograaf Hoogeveen

Op zoek naar een fotograaf in Hoogeveen? Dan heb jij die gevonden. FotografieJZ richt zich ook op Hoogeveen en kent de omgeving zodat de foto’s uiteindelijk nog beter worden. Mijn naam is Jasper van der Zwan, eigenaar van FotografieJZ en al 12 jaar professioneel fotograaf Hoogeveen. Je mag mij inhuren voor trouwfotografie, bedrijfsfotografie, portretfotografie en/of afscheidsfotografie.

Fotograaf Hoogeveen: Jasper van der Zwan

Zoals gezegd, ben ik al 16 jaar werkzaam binnen de foto-industrie. Ooit voor mijzelf een camera aangeschaft en daarna de opleiding Fotonica in Ede doorlopen. Waarin ik mij verder heb ontwikkeld op gebied van bedrijfs-, portret-, en trouwfotografie. Ik hou ervan mijzelf steeds uit te dagen op basis van jouw wensen of met het gebruik van nieuwe technieken. Als fotograaf sta je immers nooit stil.

Waarom Jasper als jouw fotograaf Hoogeveen?

Een zakelijk portret, bruidsfoto’s of een bedrijfsfoto’s? Dit bied ik dus allemaal aan en dat probeer ik natuurlijk zo goed mogelijk te doen. We gaan op basis van jouw wensen bekijken hoe ik de foto’s, belichtingen en verschillende hoeken zo goed mogelijk in kan richten. Vanuit daar zorg ik voor de beste foto’s die ook natuurlijk bewerkt worden naderhand om ze net wat beter over te laten komen.

Ben jij geïnteresseerd in een of meerdere van mijn diensten als fotograaf Hoogeveen? Neem dan even contact op door middel van de onderstaande knop. Dan gaan wij samen een kopje koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken rondom bruidsfotografie, bedrijfsfotografie of portretfotografie.

Contact

Wilt u direct een afspraak ?
Neem dan contact op.

T 0523-336010 Maak een afspraak