Uitvaartfotograaf Zwolle

Op zoek naar een uitvaartfotograaf in Zwolle? Dan ben je hier goed. Mijn naam is Jasper van der Zwan en ik ben in te zetten al afscheidsfotograaf wat een specialisme van mij is.

Uitvaartfotograaf Zwolle: Jasper van der Zwan

Een uitvaart is een ingrijpende gebeurtenis, die vaak in een roes beleefd wordt. De wereld staat stil door je verdriet, maar er moet ineens heel veel in korte tijd geregeld worden. Is de begrafenis of crematie eenmaal geweest, dan hebben veel mensen behoefte terug te gaan naar de dag waarop deze plaatsvond. Wie waren er eigenlijk allemaal om afscheid te nemen en hoe zag hun dag eruit zag.
Jasper beantwoordt dit in een mooie fotoreportage, met fotoโ€™s van bijvoorbeeld de kist, de bloemen, de genodigden, de rouwstoet en de ceremonie. Zo kunnen jullie herinneringen terughalen wanneer dat gewenst is. Neem gerust contact op als u een uitvaartreportage overweegt.
Wil je meer informatie over mijn werk als afscheidsfotograaf? Klik dan hier.

Waarom Jasper de uitvaartfotograaf in Zwolle?

Als vakfotograaf heb ik ruime ervaring in reportagefotografie. Na het fotograferen van enkele uitvaarten werd me duidelijk van hoeveel betekenis een uitvaartreportage kan zijn in de rouwverwerking. Zodoende heb ik besloten me hierin te specialiseren.
Nergens is zoveel liefde voelbaar als op een uitvaart. Niet een herinnering aan een van de verdrietigste dagen in iemands leven, maar herinneringen aan liefde, connectie en samenzijn tijdens het afscheid worden vastgelegd. Fotoโ€™s gemaakt tijdens een afscheid verdwijnen niet onderin een kast maar worden verwerkt in een mooi herinneringsboek dat bijdraagt aan het vasthouden van de gedachte aan en de liefde voor de overledene en het helpt het afscheid bespreekbaar te maken.

Als u een afscheid wilt laten vastleggen, wilt u weten waar u aan toe bent en kunnen vertrouwen op de deskundigheid van een uitvaartfotograaf.
Ondanks het verdriet is het belangrijk dat u een goede herinnering overhoudt aan het afscheid van de dierbare.
Bijzondere of juist alledaagse gebeurtenissen op unieke wijze vastleggen met technisch goeie kwaliteit is dan ook belangrijk.
En ook als uitvaartfotograaf Zwolle is dit aan mij toevertrouwd. De nabestaanden zullen uitermate tevreden zijn met het eindresultaat.
Ik neem contact met u op om alles te bespreken en om een zo goed mogelijk beeld te vormen van de overledene en de situatie.
Hierdoor is voor iedereen duidelijk hoe de dag verloopt met de fotografie.

Ben jij geรฏnteresseerd in mijn dienst als uitvaartfotograaf Zwolle? Neem gerust contact op met de button en dan neem ik samen met jullie de wensen door.

Jasper-afscheidsfotograaf

Contact

Wilt u direct een afspraak ?
Neem dan contact op.

T 0523-336010 Maak een afspraak