Uitvaartfotograaf Overijssel

Op zoek naar een uitvaartfotograaf in Overijssel? Stop dan met zoeken, je hebt me gevonden. Mijn naam is Jasper van der Zwan en ik ben in te zetten als professioneel afscheidsfotograaf.

Uitvaartfotograaf Overijssel: Jasper van der Zwan

Een uitvaart is een ingrijpende gebeurtenis, die vaak in een roes beleefd wordt. Terwijl de wereld stil lijkt te staan door je verdriet, moet er ineens heel veel in korte tijd geregeld worden. Is de begrafenis of crematie eenmaal achter de rug, dan hebben veel mensen behoefte terug te gaan naar de dag waarop deze plaatsvond; wie waren er eigenlijk allemaal om afscheid te nemen en hoe zag hun dag eruit?
Jasper beantwoordt deze behoefte met een waardige fotoreportage, met foto’s van bijvoorbeeld de kist, de bloemen, de genodigden, de rouwstoet en de ceremonie. Zo kunt u herinneringen terughalen wanneer u dat wilt. Neem gerust contact op als u een uitvaartreportage overweegt.Wil je meer informatie over mijn werk als afscheidsfotograaf? Klik dan hier.

Waarom Jasper de uitvaartfotograaf in Overijssel?

Als vakfotograaf heb ik ruime ervaring in reportagefotografie. Na het fotograferen van enkele uitvaarten werd me duidelijk van hoeveel betekenis een uitvaartreportage kan zijn in de rouwverwerking. Zodoende heb ik besloten me hierin te specialiseren.
Bijzondere of juist alledaagse gebeurtenissen op unieke wijze vastleggen met technisch goeie foto’s, daar ga ik voor! En ook als uitvaartfotograaf Overijssel gaat mij dit lukken en zorg ik ervoor dat de nabestaanden uitermate tevreden zijn met een eindresultaat. neem ik allereerst contact met u op voor een voorbespreking, om een zo goed mogelijk beeld te vormen van de overledene en de situatie. Daarnaast bespreken we de praktische gang van zaken en uw wensen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan binnen deze uitvaartreportage.

Ben jij geïnteresseerd in mijn dienst als uitvaartfotograaf Overijssel? Neem dan contact op door middel van onderstaande contact button en dan nemen wij samen jullie wensen door.

Jasper-afscheidsfotograaf

Contact

Wilt u direct een afspraak ?
Neem dan contact op.

T 0523-336010 Maak een afspraak