Uitvaartfotograaf Nijverdal

Op zoek naar een uitvaartfotograaf in Nijverdal? Stop dan met zoeken, je hebt me gevonden. Mijn naam is Jasper van der Zwan en ik ben in te zetten als professioneel afscheidsfotograaf.

Uitvaartfotograaf Nijverdal: Jasper van der Zwan

Een uitvaart is een ingrijpende gebeurtenis, die vaak in een roes beleefd wordt. De foto’s van het afscheid, de uitvaart en momenten van troost kunnen een dankbare herinnering zijn.
Is de begrafenis of crematie eenmaal achter de rug, dan hebben veel mensen behoefte terug te gaan naar de dag waarop deze plaatsvond; wie waren er eigenlijk allemaal om afscheid te nemen en hoe zag hun dag eruit?
Deze beelden kunnen helpen bij de verwerking of juist als troost en steun.
Jasper beantwoordt dit met een waardige fotoreportage, met foto’s van bijvoorbeeld de kist, de bloemen, de naasten, de rouwstoet en de ceremonie.
Deze herinneringen zijn je kostbaarste bezit en is terug te kijken in een fotoalbum.
Wil je meer informatie over mijn werk als afscheidsfotograaf? Klik dan hier.

Waarom Jasper de uitvaartfotograaf in Nijverdal?

Als vakfotograaf heb ik ruime ervaring in reportagefotografie. Na het fotograferen van enkele uitvaarten werd me duidelijk van hoeveel betekenis een uitvaartreportage kan zijn in de rouwverwerking. Zodoende heb ik besloten me hierin te specialiseren.
Bijzondere of juist alledaagse gebeurtenissen op nette wijze vastleggen met goede foto’s, dat is waar ik voor sta. En ook als uitvaartfotograaf Nijverdal gaat mij dit lukken en zorg ik ervoor dat de nabestaanden uitermate tevreden zijn met een eindresultaat. Ik neem allereerst contact met u op om alles door te spreken en om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de overledene en de situatie. Daarnaast bespreken we de praktische gang van zaken en uw wensen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan tijdens de dag van de uitvaart.

Ben jij geïnteresseerd in mijn dienst als uitvaartfotograaf Nijverdal? Neem dan contact op door middel van onderstaande contact button en dan nemen wij samen jullie wensen door.
Jasper-afscheidsfotograaf

Contact

Wilt u direct een afspraak ?
Neem dan contact op.

T 0523-336010 Maak een afspraak