Uitvaartfotograaf Enter

Op zoek naar een uitvaartfotograaf in Enter? Stop dan met zoeken, je hebt me gevonden. Mijn naam is Jasper van der Zwan en als afscheidsfotograaf of ook wel uitvaartfotograaf in te schakelen.

Uitvaartfotograaf Enter: Jasper van der Zwan

Een uitvaart is een ingrijpende gebeurtenis, Deze wordt vaak in een roes beleeft. De foto’s van het afscheid, de uitvaart en momenten
van troost kunnen een dankbare herinnering zijn. Is de begrafenis of crematie eenmaal achter de rug, dan hebben veel mensen behoefte terug te gaan naar de dag waarop deze plaatsvond; wie waren er eigenlijk allemaal om afscheid te nemen en hoe zag hun dag eruit?
Deze beelden kunnen helpen bij de verwerking of juist als troost en steun.

Jasper beantwoordt dit met een waardige fotoreportage, met foto’s van bijvoorbeeld de kist, de bloemen, de naasten, de rouwstoet en de ceremonie.
Deze herinneringen zijn je kostbaarste bezit en is terug te kijken in een fotoalbum.
Afscheidsfotografie vraagt van een fotograaf een aantal specifieke en technische vaardigheden, maar ook een enorme flexibiliteit, inzetbaarheid en ervaring.

Wil je meer informatie over mijn werk als afscheidsfotograaf? Klik dan hier.

Waarom Jasper de uitvaartfotograaf in Enter?

Als vakfotograaf heb ik ruime ervaring in reportagefotografie. Na het fotograferen van enkele uitvaarten werd me duidelijk van hoeveel betekenis een uitvaartreportage kan zijn in de verwerking. Daarom heb ik enige tijd geleden besloten mij te specialiseren in afscheidsfotografie.
Bijzondere of juist alledaagse gebeurtenissen met goede foto’s als eindresultaat, daar sta ik voor. En ook als uitvaartfotograaf Enter gaat mij dit lukken en zorg ik dat de nabestaanden  tevreden zijn met mij als fotograaf. Ik neem allereerst contact met op om alles door te nemen, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Zowel van de overledene en de situatie die op dat moment is. We bespreken we de praktische gang van zaken, wensen en ideeën.
Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Wensen jullie een goede uitvaartfotograaf Enter? Neem dan contact op door middel van onderstaande contact button en dan nemen samen alles door.

Contact

Wilt u direct een afspraak ?
Neem dan contact op.

T 0523-336010 Maak een afspraak