Familieshoot voor het hele gezin

In elk jaargetijde past een familie shoot of portret. Meestal word dit in de zomermaanden tot en met de herfst aangevraagd. Mooie plekken in de natuur of misschien wel in of bij een industriรซle locatie.
Elke plek heeft wel iets moois met een bepaalde sfeer. Vaak met grotere groepen kies ik als fotograaf voor een mooi bosrijk gebied. We maken er tijdens de sessie een uitje van en nemen voor iedereen de tijd.
Groepsfoto’s, individuele portretten, Gezinsfoto’s of een foto met je partner. Alles mag en alles kan bij familiefotografie.
Naast de geposeerde foto’s is het ook kijken naar de juiste momenten wanneer. Juist op de momenten die je niet verwacht, worden de leukste foto’s gemaakt.

Plekken in Overijssel zoals in de omgevingen van Ommen, Hardenberg, Almelo, Nijverdal, Zwolle bieden mooie plekken voor buiten fotografie.

Naast dat je buiten bij mooi weer de mooiste familiefoto’s kan maken, kun je er ook voor kiezen dit binnen te doen. Verlaten panden waar je binnen kan fotograferen, geven een hele mooie industriรซle look aan een foto.
Er zijn niet veel van dit soort gebouwen en plekken, maar ook buiten bij een verlaten fabriek of station dat niet meer in gebruik is, kun je mooie sfeer in de foto’s krijgen.

 

Wil je meer weten, bekijk dan de verschillende pakketten op de tarieven pagina.