Bedrijfsevenement Eshuis b.v

Na de Corona kwamen langzaam de eerste aanvragen weer binnen voor het fotograferen van bedrijfsevenement en bedrijfsfeesten.
Zo hebben we met twee event fotografen in mei 2022 het bedrijfsfeest ter ere van het 130-jarig bestaan van Eshuis B.V. vast mogen leggen.

De dag begon bij de Nieuwe Buitensociรซteit in Zwolle.
Al snel werden de werknemers geconfronteerd met een verontrustend bericht van hun directeur die via een videoboodschap liet weten dat hij ontvoert was.
Dit was natuurlijk niet echt maar in scรจne gezet in samenwerking met Monsterevent die zorgde voor een spectaculair middagprogramma.
De teams hadden de taak om de directeur te bevrijden door verschillende opdrachten in de binnenstad van Zwolle uit te voeren die ze via een tablet kregen.
Per opdracht konden ze diverse hoeveelheid coins verdienen, die de teams konden inzetten als losgeld om de directeur te kunnen bevrijden.
Helaas liep halve wege de middag het programma in het water maar dat weer hielt de teams niet om alles op alles te zetten.
Ondanks de regen zat de sfeer er goed in en werd er vol op gestreden om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien.
Aan het einde van de middag werd de directeur bevrijd door het gewonnen team die de meeste opdrachten hadden voltooid en daardoor de meeste coins hadden verdiend.
Na het spannend middagprogramma was het tijd om met de bus te vertrekken naar de Bij Lampe in Raalte waar het avondprogramma werd verzorgd.
Hier werden de gasten onthaald door een spectaculaire vuurspuw show.
Na het eten was het tijd voor een feestje want de avond werd voorgezet met o.a. artiesten Gebroeders Ko en John de Bever.

Om geen moment te missen, zijn we met twee fotografen aan het werk geweest.
Hierdoor krijg je een mooi totaaloverzicht met een grote groep, sfeer en beleving.