Photobooth Huren Vriezenveen

Maak je feest compleet met onze Selfiekist photobooth!
Leuke entertainment voor jong en oud voor op je bruiloft, (bedrijfs)feest of evenement. Op deze manier maak je elk feestje onvergetelijk.

Photobooth huren Vriezenveen
Heb je iets te vieren in Vriezenveen? Laat onze photobooth je feest compleet maken. Entertainment voor jong en oud op bruiloften, (bedrijfs)feesten en evenementen. Zo maak je elk feest in Vriezenveen om nooit te vergeten.

Wat is een photobooth?
Een photobooth is een apparaat waarmee gasten een foto van zichzelf maken en direct als bedankje of aandenken mee naar huis nemen. Onze photobooth(s) zijn uitgerust met een professionele camera voor de beste foto kwaliteit.

Gepersonaliseerde fotostip
De foto wordt altijd gepersonaliseerd met jullie wensen. De layout kan hetzelfde stijl als de trouwkaart, huisstijl of uitnodiging.

Gratis bezorgd en geplaatst
Wij brengen, plaatsen en halen de photobooth binnen een straal van 20 kilometer vanaf Hardenberg gratis op. Daarna wordt er 45 cent per kilometer in rekening gebracht.

Gratis setje fotoprops
Zin om een grappige fotoโ€™s te maken met vrienden, familie of collegaโ€™s? Wij leveren bij de photobooth een gratis setje met fotoprops.
Altijd een leuke toevoeging aan de foto’s

Na genieten
Als huurder van de photobooth ontvang je altijd achteraf alle fotoโ€™s digitaal, zodat je altijd een herinnering hebt en na kunt blijven genieten.

Meer weten over onze photobooth(s) en voor beschikbaarheid in Dalfesen? Neem dan nu contact met ons op.

 

Photobooth reserveren

Iets te vieren? Maak je feest compleet met onze Selfiekist photoboot! Leuke entertainment voor jong en oud voor op je bruiloft, (bedrijfs)feest of evenement. Op deze manier maak je elk feestje onvergetelijk.

Photobooth reserveren