Welkom op het fotoblog van Fotografie JZ Het adres voor uw Bruidsreportage. Portretfotografie, bedrijfsfotografie en Film.

 


19 Mei was het dan zover, de trouwdag van Henri en Saskia, samen met hun twee kinderen Liset en Tomas. Deze dag heb ik voor hun vast mogen leggen met hele leuke fotolocatie’s in de omgeving van Hardenberg.    

Volgende week stappen Henri en Saskia in het huwelijksbootje. Om alvast te wennen aan de camera hebben we vooraf een aantal leuke foto’s gemaakt. Dit samen met zoon Tomas en dochter Liset.  

16 Juni trouwden Jordy en Roos, samen met hun twee kinderen Liam en Dani. Deze dag heb ik voor hun vast mogen leggen waarbij we geweldig weer hadden. De ceremonie vond plaats bij Het Rheins in Enter, waar we daarvoor ook hele mooie plekken hadden om de foto’s te maken. […]

25 mei 2018 trouwden Harold en Linda waarvan ik als bruidsfotograaf de dag heb mogen vast leggen. De dag begon in Hardenberg waarna in Hoogeveen de bruid opgehaald werd. Terug in Hardenberg hebben we foto’s gemaakt bij de haven aan de vecht waarop de vervolgens bij De Oele Mölle mooie […]

Vrijdag 25 Mei gaan Harold en Linda trouwen. Ter voorbereiding hebben zij ervoor gekozen om een Pre-weddingshoot te laten maken door mij. Een zonnige avond bij Het Laer in Ommen leverde mooie beelden op.  

Op 15-7-2017 zijn Bert en Ines getrouwd in Denekamp. Dit met een super weertje en geweldige locatie’s die verzorgt werden door Restaurant Fox in Denekamp. De huwelijksplechtigheid werd voltrokken door de “trouwmevrouw” waarna iedereen werd opgehaald met oude schoolbussen door Nostalgisch rijden. Hier hebben we stops gemaakt met leuke locatie’s. […]Op vrijdag 9 september trouwen Paul en Mandy. Hiervoor hebben we een pre wedding shoot gemaakt bij een aantal locatie’s waar we ook op de dag de foto’s gaan maken.