Welkom op het fotoblog van Fotografie JZ Het adres voor uw Bruidsreportage. Portretfotografie, bedrijfsfotografie en Film.

 

Op 15-7-2017 zijn Bert en Ines getrouwd in Denekamp. Dit met een super weertje en geweldige locatie’s die verzorgt werden door Restaurant Fox in Denekamp. De huwelijksplechtigheid werd voltrokken door de “trouwmevrouw” waarna iedereen werd opgehaald met oude schoolbussen door Nostalgisch rijden. Hier hebben we stops gemaakt met leuke locatie’s. […]Op vrijdag 9 september trouwen Paul en Mandy. Hiervoor hebben we een pre wedding shoot gemaakt bij een aantal locatie’s waar we ook op de dag de foto’s gaan maken.  

15 mei 20015 is de datum dat Alfred en Linda gaan trouwen. Vooraf hebben ze een pre-shoot gehad om alvast te wennen aan de camera en fotograaf. Dit hebben we gedaan op de locatie’s waar we de dag ook de reportage gaan maken.

Op vrijdag 9 mei 2014 heb ik de dag van Michel en Toniët vast mogen leggen. De dag begon droog met een nog een beetje zon tijdens de fotosessie. Later hebben we bij een mooie binnen locatie foto’s gemaakt. Zie hier de resultaten.